Het vieren van je 110e verjaardag is het grootste geschenk in het leven, en Bernard LaPallo lijkt de fontein van het leven gevonden te hebben. LaPallo leefde een heel gelukkig en vervullend leven. Hij werd geboren in 1901 in Victoria, Brazilië, en migreerde naar de Verenigde Staten als een kleine jongen.
 
LaPallo had vier carrières in zijn leven. Hij was een 5-sterrenchef in de jaren 1920. Hij kreeg een licentie op 71 en werd een succesvolle masseur. LaPallo werd later auteur en docent.

Op 73 jarige leeftijd was de man afgestudeerd aan de New York University voor reflexologie en podologie. Hij was ook geïnteresseerd in de studie van herbologie met Dr. Richard Schulze van de American Botanical Pharmacy.

De oudste levende New Yorker werd erg populair en hij was een ware inspiratie voor veel mensen. Hij volgde een gezonde levensstijl en was een gezondheidsbewuste persoon.

Deze man at elke dag hetzelfde voedsel en hij hield zijn lever en dikke darm schoon. Zijn menu was gebaseerd op 5 belangrijke voedingsmiddelen, en hij gelooft dat deze voedingsmiddelen hem zo’n geweldig leven gaven.

Kaneel, knoflook, chocolade, olijfolie en honing schreven het verhaal van zijn leven.
 
Knoflook zit boordevol voedingsstoffen. Het verlaagt het risico op hartziekten en bloeddruk. Gezonde vetten in olijfolie zijn ook belangrijk voor je hart en hersenen. Kaneel, honing en chocolade bieden een sterk antioxiderend effect en verbeteren uw algehele gezondheid.

Bernard at soepen, salades, volle granen, biologisch fruit en groenten. Hij at geen friet, rood vlees en hotdogs, omdat hij wist dat deze producten ongezond zijn.

Je lichaam en geest trainen is gemakkelijk als je bereid bent om je vrije tijd door te brengen met lopen, lezen en kruiswoordpuzzels doen. Hij hield van lezen en schreef zelfs een boek, Beyond 100: How to Live Well into Your Second Century. In zijn boek legde hij uit dat onze gezondheid erg belangrijk is.

Bernard stierf snel zonder aan een chronische ziekte te lijden. Zijn hart stopte met kloppen. De man volgde elke dag dezelfde routine tot de dag dat hij stierf. Hij leefde in vrede met zichzelf, en dat is het belangrijkste in het leven.

Power Living biedt een aantal geweldige details met betrekking tot Bernard’s regime:

-Eet veel fruit en groenten. Voeg meer bessen, meloenen, paddenstoelen, appelmoes, avocado, wortels, kool, zoete aardappel en spinazie toe aan je menu
-Water is belangrijk; Bernard dronk elke dag een halve liter gekookt water
-Maak je darmen schoon en drink elke dag twee glazen vers groentesap
-Slaap minstens 6 uur per nacht
-Blijf bij gehoorzaamheid en gematigdheid; Elke overmaat is slecht
-Train je lichaam en geest
-Ontspan, vermijd stress en geniet van elke seconde van je leven

Zonder enige twijfel plukte hij de talrijke voordelen van zo’n gezonde levensstijl!