Heb je moeite om je chips lekker dun te krijgen? Spuit de onderkant van een droge maatbeker met anti-aanbakspray en druk lichtjes op het schepjes avocadomengsel om het af te vlakken. Het is supergemakkelijk en helemaal rommelvrij!

Ontvang 100+ keto-recepten in het nieuwe kookboek Keto voor mensen die van koolhydraten houden.

INGREDIËNTEN

1 grote rijpe avocado
Vers geraspte Parmezaanse kaas
1 theelepel. citroensap
1/2 theelepel. knoflook poeder
1/2 theelepel. Italiaanse kruiden
Zout
Vers gemalen zwarte peper

ZO MAAK JE HET

1.Verwarm de oven voor op 160 graden en lijn twee bakplaten uit met bakpapier. In een middelgrote kom puree avocado met een vork tot een gladde massa. Roer de Parmezaanse kaas erdoor, citroensap, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met zout en peper.

2.Doe het theelepel maatlepel mengsel op bakplaat, laat ongeveer 3 “tussen elke lepel. Verplat elke lepel tot 3 “breed met de achterkant van een lepel of maatbeker, bak tot ze knapperig en goudbruin zijn, ongeveer 30 minuten, laat dan volledig afkoelen en serveer op kamertemperatuur.