Dit is een van onze meest favoriete poke cakes, en geloof ons… We hebben er al veel gemaakt!

– Je bent ongeveer 20 minuten bezig met het bereiden ervan en totaal 45 minuten met het bakken etc.

INGREDIËNTEN
Kookspray, voor de pan
Meel, voor de pan
1 zakje gele cakemengeling, plus ingrediënten die op doos worden gevraagd
2 zakjes vanillepuddingmix
750ml melk
500ml room
2 eetlepels. suiker
1 theelepel. vanille-extract
3 bananen, in dunne plakjes gesneden
20 bitterkoekjes, 4 geplet

ZO MAAK JE HET
1. Maak de cake: Verwarm de oven voor op 180C en smeer en bereid een 9 “-x-13” taartvorm. Bereid gele cakemix volgens de instructies op de doos. Giet het beslag in de voorbereide pan en bak ongeveer 25 minuten tot een tandenstoker die in het midden is gestoken schoon is. Laat 10 minuten afkoelen.

2. Maak ondertussen pudding klaar: Klop samen in een kleine kom puddingpakjes en melk tot ze dik zijn.

3. Klop in een andere grote kom room, suiker en vanille tot zich stijve pieken vormen.

4. Gebruik de steel van een houten lepel om gaten in de taart te maken. Spreid het puddingmengsel op de bovenkant en doe op de bovenkant een laagje banaanplakjes. Smeer de slagroom erdoor en bestrooi alles met gemalen en hele bitterkoekjes en nog meer plakjes banaan.