Dit recept is het bewijs dat alles beter is in nacho-vorm. Zelfs als je iemand bent die zijn biefstuk lekker vindt, bak hem dan niet te lang op de kookplaat! Je wilt gewoon een goede schroei aan alle kanten. Het blijft in de oven garen terwijl de kaas mooi en melig wordt.

– Het duurt ongeveer 30 minuten om dit heerlijke gerecht te maken

INGREDIËNTEN
2 eetlepels. plantaardige olie
1 grote ui, in dunne plakjes gesneden
2 grote paprika’s, in dunne plakjes gesneden
koosjer zout
Vers gemalen zwarte peper
1 theelepel. Italiaanse kruiden
500 gram entrecote, in dunne plakjes gesneden
200 gram versnipperde provolone kaas
100 gram versnipperde mozzarella
1 grote zak tortilla-chips

ZO MAAK JE HET
1. Verwarm de oven voor op 190C. Bekleed een grote bakplaat met folie. Verwarm 1 eetlepel olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg dan ui en paprika’s toe. Breng op smaak met zout en peper en kook, vaak roerend, tot de uien en paprika zacht zijn, ongeveer 5 minuten.

2. Doe de paprika’s en uien naar een kant van de pan en voeg 1 eetlepel olie aan de andere kant toe. Voeg biefstuk toe in een enkele laag en breng op smaak met zout en peper. Bak totdat de biefstuk aan één kant is geschroeid. Breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden, meng dan de biefstuk samen met uien en paprika’s.

3. Bak totdat de biefstuk aan alle kanten is gebakken, ongeveer 3 minuten. Haal van het vuur.

4. Voeg op de bereide bakplaat ongeveer de helft van de chips toe. Top met de helft van de mozzarella, de helft provolone en de helft van de steak en paprika’s. Herhaal dit om nog een laag te maken met de resterende ingrediënten.

5. Wacht totdat de kaas gesmolten is, ongeveer 15 minuten. Serveer onmiddellijk.