Een capaciteit van 21 liter zorgt ervoor dat niemand hongerig wordt en een veiligheidsfunctie betekent dat de grill automatisch wordt uitgeschakeld als de deur wordt geopend.

Het enige wat je hoeft te doen is de spies door het vlees prikken, de timer aanzetten, achterover leunen en de grill rond te laten draaien totdat het perfect gaar is. Niet alleen dat, het verdunt het vet terwijl het het voedsel bakt, wat betekent dat het een van de gezondere kebabs is die er zijn.

Met een beoordeling van 4 van de 5 sterren zijn de klanten op bol.com ook laaiend enthousiast over de spies. Een klant schreef:

“Met plezier schrijf ik een review over dit toestel want we zijn er enorm tevreden van.Onze kip komt er lekker bruingebakken uit.Ik meng kipkruiden met olijfolie en smeer er de kip mee in en na 1uur en 30 minuten is ze klaar.De tijd die aangegeven staat is dus een half uur langer maar dat hebben we er voor over.Om het toestel te onderhouden is het ook gemakkelijk,je haalt de deur eruit en zo kan je het toestel gemakkelijk reinigen.
Voor mij is dit een echte aanrader en voor de prijs moet je het ook niet laten.”

Momenteel te koop bij bol.com voor slechts 62 euro.