De eerste pizzeria in de VS, Lombardi, zette een serie evenementen in gang die pizza tot de klassieker zouden maken die het vandaag is. Iedereen in Nederland eet wel eens pizza.

Zoals iedereen weet, kunnen we een pizza toppen met wat we willen, en sommige toppings hebben zelfs voor debatten en ruzies tussen pizza-liefhebbers gezorgd. Banana (Curry Pizza) of ananas (Hawaiiaanse) pizza haalt meestal de helft van haters, terwijl de andere helft het heerlijk vindt.

Maar nu is er een pizza waar iedereen het over eens kan zijn – een korst met worstjes gevuld, schrijft de site Delish.
 
Het beste aan pizza is dat je elke topping naar hartenlust kunt kiezen. Tonijn, ananas, banaan, kip, rund of worst – het is allemaal aan jou. Bij worstjes denk je meestal aan salami. Maar nu kunnen mensen hun pizza bestellen met normale hotdogworsten.

Hotdog pizza korst

Domino’s Pizza heeft een nieuwe pizza uitgebracht met de naam Hot Dog Pizza.

Het bestaat in twee varianten: een gebakken Calzone gevuld met mozzarella, gesneden hotdog en gele mosterd; en een heerlijke pizza met worst in worstvorm bovenop en hotdogworstvulling in de korst.

Naast gesneden hotdogworsten, vinden we ook mozzarella en mosterd op de pizza, volgens Delish.

Een combinatie van pizza en hamburgers

Dominos stopte daar echter niet en ontketende ook een mix tussen een hamburger en een pizza. Dit fastfood Frankenstein bestaat uit tomatensaus, mozzarella, rundergehaktballetjes, uien, augurken, tomaten en een beetje hamburgersaus.

Het draagt ​​de volledig-en-volkomen onverwachte naam: The Burger Pizza.

Deze op Amerika geïnspireerde producten zijn momenteel echter alleen in Frankrijk verkrijgbaar en was er ooit wel in Nederland. Dus misschien als je een reis naar Parijs plant, kunt je elke Domino-winkel bezoeken en American proeven. Of wacht gewoon tot het (weer) naar Nederland komt.

Wat een droom voor alle liefhebbers van hotdogs, pizza’s en hamburgers! Druk nu op DELEN zodat je vrienden ook hun reis naar Parijs kunnen boeken!