Iedereen heeft het over de Met Gala-outfit van Katy Perry – een gigantische hamburger – maar laten we een seconde nemen om het meesterwerk te bewonderen dat de felgele, bloemrijke jurk van Serena Williams is van Atelier Versace. Weet je dat de fans die adelaarsogen hebben zeggen dat het lijkt op een bord met roerei en ham.

Van dichtbij is het duidelijk dat de details de prachtige roze en paarse bladversieringen zijn, maar van veraf realiseerden mensen zich dat de tennisster eruitzag als een klassieke ontbijtmaaltijd. En eerlijk gezegd, ik ben in tranen.

Net als @sennaone was iedereen die het volgde “OVERLEDEN” na het zien van de vergelijking. Sommigen merkten op de Instagram-foto: “TWINS!” terwijl anderen erop wezen hoe smakelijk ze eruitzag. Eten of niet, het is duidelijk niet verkeerd! Ze zag er goed uit, zoals altijd.

Misschien was een van de beste reacties echter van iemand die wees op het feit dat ze Nike Airs droeg, en merkte op dat tussen de eiertent en haar schoenen ze eruit zag als “Een omelet met schoenen 👟”, wat echt een van de beste beschrijvingen was die ik heb gezien. Dat en “Breakfast of champs” omdat… wauw.

Dit is niet de eerste keer dat het internet een beroemdheid heeft afgebrand omdat het lijkt op iets eetbaars. In februari merkte een Twitter-gebruiker dat Emma Stone’s bronzen Louis Vuitton-jurk verdacht veel op een ijshoorntje leek. (De gevleugelde schouders hielpen niet.)

En afgelopen mei kwam Pippa Middleton per ongeluk naar Megan en Harry’s koninklijke bruiloft als een blikje AriZona Iced Tea – het is wel een prachtige.