Je weet dat je piek 2019 hebt bereikt wanneer je augurken brood vervangen. Een restaurant in de Verenigde Staten heeft precies dat gedaan – ze hebben een nieuwe, gezondere optie voor de bescheiden sandwich gelanceerd.

Elsie’s in New Jersey laat haar klanten kiezen uit een reeks vullingen, waaronder vleeswaren, kazen en sauzen, om hun eigen broodje te creëren, maar er is geen boterham te zien.

De augurk kan ook worden geruild voor een normale komkommer, als je niet veel zin hebt in al die azijn.

Prijzen beginnen bij $ 8,50 (ongeveer 6 euro) voor de klassieke salami-augurk-sandwich, met toppings beschikbaar voor nog eens 25 cent per stuk.

Het restaurant biedt ook broodjes, die stukjes gesneden en opgerolde augurk met vullingen binnen.

In het begin lijkt het concept van een boterham zonder brood misschien een gekkenhuis. Maar er kan een methode zijn achter het vermijden van de goede dingen.

Katherine Cohen, mede-eigenaar van Elsie’s, vertelde Thrillist: “We zijn dus in essentie een broodjeszaak zonder brood.

“We hebben een familie-augurkrecept dat we hebben opgewekt.”

Zoals mensen die het keto-dieet volgen, het u zullen vertellen – de gezondheidsvoordelen van het verminderen van koolhydraten kunnen minder opgeblazen gevoel en gewichtsverlies omvatten, terwijl onderzoek heeft gesuggereerd dat het eten van gefermenteerd voedsel kan helpen om ontstekingen te verminderen.

En het lijkt erop dat er veel vraag naar Elsie’s sandwich is, evenals veel tevreden klanten.

Eén persoon schreef op Elsie’s Facebook-pagina: “Beste augurksandwich die ik ooit heb gehad, ik ben verslaafd.”

Een andere heeft gepost: “Ging voor de eerste keer vandaag met een aantal collega’s, alles was uitstekend, Katherine en Kristin waren super aardig en de broodjes waren heerlijk, we zijn het er allemaal over eens dat we terugkomen.”

Misschien heeft Maccies de andere week een truc gemist. Als grap van de April Fools plaatste de fastfoodketen een ‘McPickle Sandwich’ op zijn sociale media.

Nou, een absolute held veranderde dromen in werkelijkheid, toen hij de grap herschapde.

Matt Little uit Tasmanië zag de grap van de Maccie online – en vond dat het er best goed uitzag. Dus ging hij naar McDonald’s, bestelde een Big Mac en vertelde de werknemer om het vlees te vervangen door een hoop pickles – tot groot ongenoegen van zijn vrouw.

Helaas was hij teleurgesteld.

In een toespraak tot News.co.au voegde hij eraan toe: “Het was waarschijnlijk de natste burger die ik ooit in mijn leven had gegeten vanwege al het sap van de augurken. Ik heb het zelfs opgegeten, maar de volgende ochtend had ik nog steeds de smaak van augurken in me mond. ”