Deze pasta is hemels en je hebt het zo gemaakt.. Heerlijk! (Video onderaan)

Ingredienten

Spaghetti
1 eetlepel extra-virgin olive oil
2 eetlepels roomboter
2 eetlepels bloem
3 citroenen, dun gesneden zonder zaadjes
3 teentjes knoflook
200 ml kippenboullion
Zou
Vers gemalen zwarte peper
Zakje parmezaanse kaas
Zakje Gruyere
Zakje pecorino Kaas
Verse peterselie

Zo maak je het

1. Breng een grote pan water aan de kook en kruid rijkelijk met zout. Kook pasta volgens de instructies van het al dente-pakket.

2. Voeg in een grote koekenpan op laag vuur 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels boter toe. Wanneer de boter begint te borrelen, voeg knoflook en citroenen toe. Breng op smaak met zout en peper en kook totdat de citroenen zacht zijn, ongeveer 2-3 minuten. Roer de bloem erdoor en kook gedurende 1 minuut. Voeg kippenbouillon toe en klop tot een gladde massa. Voeg de kazen toe terwijl je constant roert.

3. Voeg gekookte spaghetti toe en meng de saus met de peterselie. Serveer onmiddellijk.