Ik ga het maar gewoon eerlijk zeggen – ik hou ervan om te douchen. Het maakt je niet alleen schoon, maar het kan je ook helpen om je beter te voelen. Ziek? Neem een douche. Kater? Neem een douche. Weet je niet wat er in je leven aan de hand is en heb je een uitweg nodig? Neem een douche!

Het is de remedie, in mijn boek, en op de een of andere manier wordt het nog beter. Bol.com verkoopt een LED-lichtdouchekop die van elke shampoosessie een feest maakt.

Je kunt deze LED-douchekop op één kleur houden, of je kunt hem omschakelen naar zijn kleurveranderende lichtfunctie. De kleuren zijn rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. De plastic douchekop is niet super groot en heeft een standaard formaat. Door draaien van de sproeier kies je tussen 3 verschillende standen. Daardoor verandert het straalbeeld van de sproeier. Het water komt met meer of minder druk uit de douche. Je kiest voor de voor je aangenaamste stand.

Het verlichte badkameraccessoire is verkrijgbaar voor iets minder dan 30 euro. Het is momenteel bijna uitverkocht, maar je kunt het nu bestellen en dan zal het direct worden verzonden op het moment dat ze weer op voorraad zijn. Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar ik denk dat mijn liefde voor water nog groter is geworden. Koop hem hier.